İletişim
Tarih: 03 Mayıs 2024

Üniversitemiz Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mine Demirtaş 1. Uluslararası Batı Karadeniz İletişim Araştırmaları Sempozyumuna Davetli Konuşmacı Olarak Katıldı

İstanbul Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mine Demirtaş 24-26 Nisan tarihinde davetli konuşmacı olarak katıldığı 1. Uluslararası Batı Karadeniz İletişim Araştırmaları Sempozyumu Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde gerçekleşti.

İstanbul Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mine Demirtaş 24-26 Nisan tarihlerinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen, yurt dışından ve yurt içinden olmak üzere birçok akademisyenin yer aldığı I. Uluslararası Batı Karadeniz İletişim Araştırmaları Sempozyumuna davetli konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Mine Demirtaş konuşmasında bilgi düzensizliği, dezenformasyon ve algı yönetiminin yoğun olarak yapıldığı çağımızda iletişim eğitiminin ve medya okuryazarlığının önemini vurguladı.