Tarih: 28 Mart 2024

İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’ne “Tam Akreditasyon”

Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun (YÖKAK) turizm eğitim programlarının akreditasyonu konusunda yetkilendirdiği tek ulusal akreditasyon kurulu olan TURAK (Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu) tarafından İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3 yıl süreyle tam akredite edildi.

TURAK Tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programına daha önce verilen 2 yıl akreditasyon 5 yıla tamamlandı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları programı ilave 3 yıl geçerli akredite edildi. Akreditasyon sertifikası İstanbul Beykent Üniversitesi Ayazağa - Maslak Yerleşkesinde gerçekleştirilen törenle, TURAK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna tarafından Rektör Prof. Dr. Volkan Öngel'e takdim edildi.