İletişim
Tarih: 14 Kasım 2022

“Medyada Girişimcilik” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

DNA Whatsup Haber Kurucusu Özgür Çakmakçı, İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Yeni haber platformu DNA Whatsup hakkında öğrencileri bilgilendiren Çakmakçı, yeni medyanın geleceğini de masaya yatırdı. 

İletişim Fakültesi “Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü” ile “Medya ve Televizyon Kulübü” tarafından düzenlenen “Medyada Girişimcilik” konulu söyleşi 7 Kasım 2022 tarihinde Beykent Üniversitesi Ayazağa-Maslak Yerleşkesi Adem Çelik Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Yakın zamana kadar Fox TV Haber Merkezi’nde Haber Müdürlüğü görevinde bulunan deneyimli haberci ve DNA Whatsup Haber’in kurucusu Özgür Çakmakçı etkinliğe konuk olarak katıldı.

İletişim Fakültesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü’nden Araştırma Görevlisi Umut Yiğit’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide Çakmakçı, Türkiye’de habercilik alanında yeni bir mecra olan Whatsapp haberciliği hakkında İletişim Fakültesi öğrencilerini bilgilendirdi. 

Söyleşide geleneksel medya ile yeni medya karşılaştırması yapan Çakmakçı, yeni medyanın geleceğini ele alarak dijital tabanlı projelerinden bahsetti.

Katılımcıların sorularını yanıtlayan Özgür Çakmakçı, programın sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özgür Çakmakçı’nın Haber Platformu olan DNA'ya üye olmak için: https://wa.me/message/XJTROB6DPSZ6I1