İstanbul Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi “Disiplinlerarası Çağdaş Sanat Karma Sergisi” Bodrum’da açıldı
Tarih: 06 Temmuz 2023

İstanbul Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Bodrum Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Disiplinlerarası Çağdaş Sanat Karma Sergisi” 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü açılarak, ilk ziyaretçilerini karşıladı.

İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı ve Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencilerinin işlerinin sergilendiği ve küratörlüğünü Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ozan Günel’in üstlendiği sergi, Bodrum Ali Hakan Aykan Kültür Merkezi’nde 3 Temmuz -16 Temmuz 2023 tarihleri arasında iki hafta boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ozan Günel sergiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bilişim ve iletişim teknolojilerinin dijital çağımızda alanını hızlı ve çeşitlendirerek genişlettiğini görüyoruz. Sanat, iletişim, grafik ve tasarım alanlarındaki sınırların yaratıcı ve estetik nasıl ortadan kalktığını örnekleyen öğrencilerimizin işlerinin Bodrum sanatseverlerince görülmesi onlara ayrı bir cesaret verecektir.”