Tarih: 24 Nisan 2024

TEZ PROJE TESLİMLERİ HAKKINDA

Değerli Öğrencilerimiz,
Tez/proje teslim dönemi içerisinde bulunan tüm öğrencilerimiz için 2023-2024 Bahar Dönemi teslimleri için son tarih 24 Mayıs 2024 tarihidir.
Hazırlanmış olan tüm tez ve projeler için danışman hocalarınızdan onay almak için son tarih 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademik Takviminde 10 Mayıs 2024 olarak belirtilmiştir. Bu tarihler akademik takvimde yer almakta olup, hiçbir koşulda uzatılmayacaktır.
Tez /proje teslim süreçlerinde dikkat edilmesi gerekli hususlar ve ilgili evraklara yine konuyla ilgili detaylı tüm bilgilere aşağıda bulunan link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Lisansüstü öğrencilerimizin teslimlerden önce tez proje konu girişlerini tamamlamış olması büyük önem taşımaktadır. Teslimler sonrası etik kurul değerlendirmeleri İstanbul Beykent Üniversitesi Tez-Proje Yazım Kılavuzu rehberliğinde yapılmaktadır.

Teslimler:
 Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Sekreterliği Taksim Yerleşkesi
Hafta içi 08.30/17.30 (5. Kat 502 Numaralı Oda)
ENSTİTÜ YÖNETİMİ