Tarih: 05 Ocak 2024

2024/0012 Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuvarı Maket Alımı İhalesi

İSTANBUL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ

TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ LABORATUVARI MAKETLERİ SATIN ALINACAKTIR

Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuvarı Maket Alımı 3117 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan İstanbul Beykent Üniversitesi İhale Yönetmeliğini’nin 16. Maddesine göre Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

İhale Kayıt Numarası: 2024/0012

1- İdarenin;

a) Adresi: Cumhuriyet Mahallesi Şimşek Sokak no:1/A oda:123 Büyükçekmece/ İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 444 1997

c) Elektronik posta adresi: satinalma@beykent.edu.tr

2- İhale konusu malın;

a) Niteliği, türü ve miktarı: 24 Kalem, Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuvarı Maket Alımı İhalesi

b) Teslim yeri: İstanbul Beykent Üniversitesi Avalon Yerleşkesi

c) Teslim Zamanı: Söz konusu mal alımı sözleşme imzalandıktan sonra 12 ay içerisinde,  belirtilen adetlerde ve idarenin göstermiş olduğu adrese teslim edilecektir.

3- İhalenin;

a) Yapılacağı Yer: Cumhuriyet Mahallesi Şimşek Sokak no:1/A oda:121 Büyükçekmece/İstanbul Satın Alma Müdürlüğü

b) Tarihi ve Saati: 15/01/2024 Pazartesi Günü Saat: 14:00

c) Son teklif verme tarihi: 15/01/2024 Pazartesi Günü Saat: 13:00

4- İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

Firma tarafından imzalı kaşeli,  Teknik Şartname / İdari Şartname / Sözleşme Taslağı

Yasaklı olmadığına dair taahhütname

Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Firma İmza Sirküsü

İhale Doküman Satış Bedeli Makbuzu

Geçici Teminat Mektubu ya da Geçici Teminat Bedelinin Hesaba Yatırıldığına Dair Banka Dekontu

5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyat esasına göre belirlenecektir.

6- İhale dokümanı, Satın Alma Biriminden veya web sitesinden tedarik edilebilir.

İhaleye katılım için İstanbul Beykent Üniversitesi’nin TEB Bankası Beylikdüzü E-5 Şubesi nezdinde bulunan TR50 0003 2000 0000 0065 2771 11 nolu hesabına 500,00 TL yatırıldığına ilişkin sadece Banka gişelerinden Firma İsmi ve Ödemeye ilişkin İhale Konusu yazılarak ödeme yapılmalıdır.

7-Teklifler,  ihale tarih ve saatine kadar İstanbul Beykent Üniversitesi Satın Alma Birimi Cumhuriyet Mahallesi Şimşek Sokak no:1/A oda:121 Büyükçekmece/İstanbul adresine elden teslim edilebileceği gibi,  aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

Evrak Listesi için tıklayınız.

Birim Fiyat Teklif Mektubu için tıklayınız.

Birim Fiyat Teklif Cetveli için tıklayınız.

Geçici Teminat Mektubu için tıklayınız.

Banka Referans Mektubu için tıklayınız.

İş Deneyim Belgesi (Yüklenici İş Bitirme) için tıklayınız.

Bilanço Bilgileri Tablosu için tıklayınız.

Yasaklı Olmadığına Dair Taahhütname için tıklayınız.

Kesin Teminat Mektubu için tıklayınız.

Zarf Etiketi için tıklayınız.

İdari Şartname için tıklayınız.

Teknik Şartname için tıklayınız.

Sözleşme Tasarısı için tıklayınız.