Tarih: 17 Ocak 2024

2024/0013 Arıtmalı Su Sebili Kiralama Hizmet Alımı İhalesi Hk.

İSTANBUL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SATIN ALMA MÜDÜRLÜĞÜ

ARITMALI SU SEBİLİ KİRALANACAKTIR

Arıtmalı Su Sebili Kiralama İşi 3117 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan İstanbul Beykent Üniversitesi İhale Yönetmeliği’nin 16. Maddesine göre Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

İhale Kayıt Numarası: 2024/0013

1-İdarenin;

a) Adresi: Cumhuriyet Mahallesi Şimşek Sokak no:1/A oda:123 Büyükçekmece / İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 444 1997

c) Elektronik posta adresi: satinalma@beykent.edu.tr

2-İhale konusu malın;

a) Niteliği, türü ve miktarı: 1 Kalem, 53 Adet Arıtmalı Su Sebili Kiralama İhalesi

b) Teslim yeri: İstanbul Beykent Üniversitesi Yerleşkeleri

c) Teslim Zamanı: Söz konusu mal alımı sözleşme imzalandıktan sonra 20 Gün sonra,  belirtilen adetlerde ve idarenin göstermiş olduğu adrese teslim edilecektir.

3-İhalenin;

a) Yapılacağı Yer: Cumhuriyet Mahallesi Şimşek Sokak no:1/A oda:121 Büyükçekmece/İstanbul Satın Alma Müdürlüğü

b) Tarihi ve Saati: 26/01/2024 Cuma Günü Saat: 14:00

c) Son teklif verme tarihi: 26/01/2024 Cuma Günü Saat: 13:30

4- İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

Firma tarafından imzalı kaşeli,  Teknik Şartname / İdari Şartname / Sözleşme Taslağı

Yasaklı olmadığına dair taahhütname

Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Firma İmza Sirküsü

İhale Doküman Satış Bedeli Makbuzu

Geçici Teminat Mektubu ya da Geçici Teminat Bedelinin Hesaba Yatırıldığına Dair Banka Dekontu

5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyat esasına göre belirlenecektir.

6- İhale dokümanı, Satın Alma Biriminden veya web sitesinden tedarik edilebilir.

İhaleye katılım için İstanbul Beykent Üniversitesi’nin TEB Bankası Beylikdüzü E-5 Şubesi nezdinde bulunan TR50 0003 2000 0000 0065 2771 11 nolu hesabına 500,00 TL yatırıldığına ilişkin ödeme dekontu paylaşıldığı takdirde ihale dökümanları mail ortamında gönderilecektir. Banka gişelerinden Firma İsmi ve Ödemeye ilişkin İhale Konusu yazılarak ödeme yapılmalıdır. İhale dökümanlarının satın alınması zorunludur.

7-Teklifler,  ihale tarih ve saatine kadar İstanbul Beykent Üniversitesi Satın Alma Birimi Cumhuriyet Mahallesi Şimşek Sokak no:1/A oda:121 Büyükçekmece/İstanbul adresine elden teslim edilebileceği gibi,  aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

İdari Şartname

Teknik Şartname