10. Uluslararası Girişimcilik Sosyal Bilimler Kongresi
Tarih: 23 Temmuz 2024

10. Uluslararası Girişimcilik Sosyal Bilimler Kongresi

Kıymetli Bilim İnsanları;

EMI – Girişimcilik & Sosyal Bilimler Kongresi, dünyanın en saygın geleneksel kongrelerinden biri olup; akademik işbirliği ve kültürel sermayenin gelişmesine katkıda bulunma misyonunu başarılı bir şekilde sürdürmektedir. 10.EMI Kongresi, Türkiye’den İstanbul Beykent Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Romanya'dan Valahia University of Targoviste gibi birçok üniversitenin işbirliğiyle 10-13 Eylül 2024 tarihlerinde Romanya’da Valahia University of Targoviste ev sahipliğinde, hibrid olarak gerçekleşecektir. 2018'den beri düzenlenen EMI kongrelerinde 2.819 akademisyenin hazırladığı 1.730 bildiri sunulmuştur.

Özgün bilimsel çalışmaların kabul edildiği 10.EMI Kongresine katılabilmek için www.emissc.org adresine giriş yaparak kaydolunmalı; 15 Ağustos 2024 tarihine kadar web sitesine bir sayfalık özet yüklenmelidir.

Kongre dili Türkçe ve İngilizce’dir. Türkçe (Türkistan Türk Lehçeleri dahil) özetlere İngilizce Abstract da eklenmelidir. Sunulan her bildiri ISBN’li “Abstract Book” kitabında yayımlanacak ve Değerlendirme Kurulunca seçilen başarılı bildirilere “En İyi Bildiri Ödülü” verilecektir. Kongremizde ayrıca özel olarak “Girişimcilik ve Türk Dünyası çalıştayı” ile “Türk Dünyası” özel oturumlarına yer verilecektir. Bu alanlarda bildirilerin sunulmasını teşvik etmek amacıyla “Türk Dünyasında Girişimcilik” ödülleri verilmesi planlanmaktadır. Ödül için önerilerinizi bir sayfalık gerekçe ile birlikte info.emissc@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

Bildirileri kabul edilen katılımcıların 9-13 Eylül 2024 tarihlerinde ev sahibi üniversite tarafından konuk edilmesi planlanmaktadır. İlaveten 9 ve 14 Eylül 2024 tarihlerinde Bükreş ile Kongre Merkezi arasında havalimanı transferi ve kongre sonrasında kültürel bir gezi (ücretsiz) düzenlenecektir. Kültürel gezi rotası: Royal Court and Chindia Tower (Targoviste), Peles Castle (Sinaia), Cantacusino Castle (Busteni) and Bran Castle known as “Dracula Castle” (Bran).

Kongremiz akademik niteliği öncelemek suretiyle akademik kalite ölçütlerine haiz olacaktır. Birçok ülkeden araştırmacıyı buluşturmayı amaçlayan kongremizin duyurulması hususunda desteklerinizi istirham ederiz. Kongrede buluşmak dileğiyle…

Kongre Dönem Başkanları:

Dr. Ioan Corneliu SALISTEANU, (Rektör, Valahia University of Targoviste)

Prof.Dr. Muhsin HALİS (Kocaeli University)

Dr.Dumitru GOLDBACH, (Valahia University of Targoviste, Romania)

Prof.Dr. Himmet KARADAL (Bolu Abant Izzet Baysal University - 05064660077)