İletişim

 

Haberler

“Etkileşim Tasarımı Öğrenci Projeleri Sergisi” Açıldı

Şub 21, 2024, 12:07 ÖS by Batuhan Korkusuz
Üniversitemiz İletişim Fakültesi Yeni Medya İngilizce ve Türkçe Bölümleri ile Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin “Etkileşim Tasarımı Öğrenci Projeleri Sergisi” açıldı.

İstanbul Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya İngilizce ve Türkçe Bölümleri ile Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin “Etkileşim Tasarımı Öğrenci Projeleri Sergisi” Ayazağa-Maslak Yerleşkesinde 16 Şubat 2024 tarihinde açıldı.

Sergiye katılan konuklar, her bir posterdeki QR kodu okutarak doğrudan projenin Figma dosyasına erişebilecek ve detaylı olarak inceleyebilecekler.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi “Etkileşim Tasarımı” dersi kapsamında gerçekleştirilen sergi için İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Makal şu açıklamayı yaptı:

“Telefonlar günümüzde hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelerek anlık mesajlaşma uygulamaları, e-posta, telefon görüşmeleri gibi farklı iletişim araçlarını bir arada sunuyor. Derslerimizde öğrencilerimiz, bilginin yanı sıra hayal ve yaratıcılıklarını kullanarak farklı ve etkili görsel tasarımlarla, küçük ekranda büyük işler yapmayı kolaylaştıran uygulamalar gerçekleştirmiştir.  Öğretim üyemiz Dr. Murat Uluk'u ve öğrencilerimizi kutlar, yaratıcılık ve tasarım kavramını bir üst seviyeye taşıyan bu projelerin mutlaka görülmesini tavsiye ederim.”

Danışmanlığını İletişim Fakültesi Yeni Medya (Türkçe) Bölümü Öğr. Üyesi Murat Uluk’un yaptığı sergi; 1 Mart 2024 tarihine kadar Ayazağa - Maslak Yerleşkesi Fuaye Alanında ziyaret edilebilir.