İletişim Fakültesi Aday

ETKİNLİKLER

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri

İstanbul Beykent Üniversitesi'nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü anmak maksadıyla, farklı disiplinlerden üniversite öğretim üyelerinin ve akademi dünyasından değerli konukların katılımlarıyla, içerisinde çeşitli sunumların, konuşmaların ve sergilerin de bulunduğu bir dizi etkinlik düzenlendi.

13-17 Temmuz 2023 tarihleri arasını kapsayan etkinlik programına, İstanbul Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Cansel Poyraz Akyol ve Dr. Öğr. Üyesi Merve Genç Yekdeş de sunumlarıyla katkıda bulundu.

13 Temmuz Perşembe günü 11.00-11.40 saatleri arasında Dr. Öğr. Üyesi Cansel Poyraz Akyol “15 Temmuz ve Sosyal Medya” başlıklı sunumunu Zoom üzerinden gerçekleştirirken; 12.00-12.40 oturumunda ise Dr. Öğr. Üyesi Merve Genç Yekdeş “15 Temmuz: Türkiye’de Demokrasi ve Kadın” başlıklı sunumunu yine Zoom üzerinden katılımcılar ile buluşturdu.