İletişim Fakültesi Mezunumuz Yaşar Kavas'a Prestijli Ödül

Tem 1, 2024, 13:02 ÖS by Batuhan Korkusuz

Sözcü Televizyonu’nda yapımcı olarak çalışan fakültemiz mezunlarından Yaşar Kavas, “İade-i İtibar - Türkan Saylan” belgeseli ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin TV Belgesel Övgü kategorisinde ödül kazandı.

İletişim Fakültesi TV Haberciliği ve Programcılığı Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Cansel Poyraz Akyol’un Sözcü Televizyonu’ndaki ekibinde yapımcı olarak çalışan Yaşar Kavas’ın 21 Nisan 2023 tarihinde Sözcü TV’de yayınlanan İade-i İtibar belgesel serisinin “Türkan Saylan” bölümü övgüye değer görüldü.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Seçici Kurulu tarafından TV Belgesel Övgü ödülüne layık görülen Kavas, plaketini TGC Başkan Yardımcısı İhsan Yılmaz’dan aldı. Plaketini alan Kavas, “Belgeselde Türkan Saylan’ı anlattık. Cemiyete bu belgeseli övgüye değer bulduğu için çok teşekkür ederim. Sözcü Televizyonuna yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

ETKİNLİKLER

FOTO GALERİ